perjantai 31. maaliskuuta 2017

Punajuuri-kinkkusalaatti

Hyvä, ruokaisa salaatti. Menisi ihan sillään pääruoasta, mutta toimii myös lisukkeena.



Ainekset:
600 g punajuuria
600 g perunaa
400 g kinkkua
170 g pikamajoneesia (1 annos)
2 rkl kuohukermaa
1 nippu persiljaa
1 tl piparjuuritahnaa
4 kovaksi keitettyä kananmunaa
250 g cosmopolitan-salaattia

Keitä perunat ja punajuuret. Kuori ne, jäähdytä ja leikkaa halkaisijaltaan sentin kuutioiksi. Leikkaa kinkku samalla tavoin. Keitä kananmunat koviksi ja hienonna persilja.

Sekoita majoneesi ja kerma ja mausta piparjuuritahnalla. Sekoita joukkoon punajuuret, perunat ja kinkku. Anna vetäytyä tunnin ajan.

Tee salaatinlehdistä peti. Kaada punajuurisalaatti salaattipedille ja koristele kananmunalohkoilla ja persiljalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti