keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Meksikolaiset lihapullat

Näihin lihapulliin tuli juuri sopivasti makua korianterista, jeerasta ja savupaprikajauheesta. Suolaa olisi voinut laittaa taikinaan ihan reippaasti.



Ainekset:
1 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
700 g jauhelihaa
70 g korppujauhoja
kourallinen tuoretta korianteria
2 tl juustokuminaa
1 tl savupaprikajauhetta
2 tl oreganoa
1 tl chilijauhetta
suolaa
mustapippuria

Kuori ja silppua sipuli. Silppua korianteri (myös varret).

Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla ja kuullota sipulia siinä n. 10 minuuttia. Älä ruskista.

Sekoita paistettu sipuli, jauheliha, korppujauhot, korianteri, juustokumina, paprika, oregano ja chili. Mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pieniä pullia.

Paista 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti