sunnuntai 19. elokuuta 2018

Italialainen munakasrulla

Tämä oli tähän mennessä kokeilemistani munakasrullista ehdottomasti paras. Taikina pysyi hyvin kasassa ja rullaaminenkin onnistui. Ja ne täytteet… Aivan ihana yhdistelmä sopivasti suolaisia makuja. Tämä olis sellainen helppo ja nopea tarjottava vaikkapa yllätysvieraille.



Ainekset:
6 kananmunaa
5 dl maitoa
½ nippua silputtua basilikaa
1 ½ dl vehnäjauhoja
suolaa
mustapippuria
1 rkl tomaattipyrettä
Täyte:
200 g mascarponea
100 g kinkkua
1 paprika
½ nippua silputtua basilikaa
suolaa
mustapippuria
½ tl paprikajauhetta
½ tl valkosipulijauhetta
50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
Päälle:
50 g juustoraastetta

Sekoita munakkaan ainekset kulhossa keskenään. Kaada seos leivinpaperoidulle uunipannulle. Paista 225-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.

Kuutioi täytteen kinkku ja aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään.

Anna munakaslevyn jäähtyä hiukan ja levitä sitten täyte levylle. Rullaa ”kääretortuksi” ja ripottele päälle juustoraaste. Jatka paistamista vielä 8-10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut päälle ja täyte on lämmennyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti