perjantai 3. toukokuuta 2019

Bratwurstisalaatti

Tämä oli hyvänmakuinen, ruokaisa salaatti. Bratwurstia en ollutkaan syönyt pitkään aikaan. Se sopi hyvin yhteen muiden ainesten kanssa. Salaatin kaveriksi keitin vielä vähän perunaa.



Ainekset:
150 g englanninpekonia
250 g bratwurstia
250 g kirsikkatomaatteja
2 pientä, eri väristä paprikaa
4 aurinkokuivattua tomaattia
1 jääsalaatti
70 g rucolaa
1 ruukku ruohosipulia
1 ruukku persiljaa
2 kevätsipulinvartta
Kastike:
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
½ tl sokeria
ripaus suolaa

Pilko pekonit ja paista palat rapeiksi pannulla. Paloittele makkarat ja paista ne pekonirasvassa ruskeiksi.

Puolita tomaatit. Kuutioi paprikat ja aurinkokuivatut tomaatit. Silppua ruohosipuli, persilja ja kevätsipuli. Revi salaatit vadille. Ripottele päälle ruohosipuli, persilja ja kevätsipuli.

Lisää makkarat, pekonit, tomaatit ja paprikat. Sekoita salaattikastikkeen ainekset keskenään ja sekoita sitten kastike salaattiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti