lauantai 8. kesäkuuta 2019

Cheddarskonssit

Hyvä ja helppo aamupala. Ihmettelin, kun reseptissä ei ollut ollenkaan suolaa. Meinasin jo laittaa kunnon ripauksen, kun muistelin niitä muutamia leipiä joihin en ole suolaa laittanut ja joihin olen sitten jälkikäteen joutunut ripottelemaan suolaa pinnalle. En kuitenkaan laittanut ja hyvä niin, nämä olivat ihan täydellisiä metwursteineen ja juustoineen.



Ainekset:
8 viipaletta metwurstia
50 g cheddar-raastetta
3 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
½ tl timjamia
1 rkl sinappia
100 g voita
2 kananmunaa
1 dl maitoa

Leikkaa metwurstit pieniksi kuutioiksi. Sekoita keskenään metwurstit, juustoraaste, jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe, timjami ja sinappi. Nypi sekaan paloiteltu voi. Lisää munat ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.

Taputtele taikina 3 cm paksuiseksi levyksi. Ota levystä muotilla skonsseja (6 cm) leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti