tiistai 9. heinäkuuta 2019

Katkaraputäytteiset wrapit

Kyllä tällaiset wrapit ym. pikaruoat aina paikkansa löytävät. Keitin lisäksi vielä muutaman jämäperunan, ja siinähän olikin sitten ateria kasassa. Wrapeista tuli juuri sopivan mausteisia ja täyte oli ihanan mehevä.



Ainekset:
240 g katkarapuja
80 g kurkkua
2 tomaattia
½ tl kuivattua minttua
1 kesäsipuli varsineen
50 g maissia
50 g majoneesia
2 tl punaista chiliä
1 tl tuoretta korianteria
2 tl limettimehua
50 g ranskankermaa
1 tl juustokuminaa
suolaa
mustapippuria
8 keskikokoista tortillaa

Kuori ja kuutioi tomaatti. Raasta kurkku. Kuori ja silppua kesäsipuli.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatti, kurkku, sipuli, maissi, limettimehu, majoneesi ja ranskankerma. Mausta mintulla, chilillä, korianterilla, juustokuminalla, suolalla ja pippurilla.

Levitä täyte tortilloille ja kääri tortillat rulliksi. Nosta rullat vadille saumakohta alaspäin. Anna vetäytyä jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti