lauantai 20. heinäkuuta 2019

Raakamakkaraveneet

Tuo makkara oli jo itsessään ihan sikahyvää. Muiden aineksien kanssa yhdistettynä lopputulos oli melko täydellinen.



Ainekset:
280 g HK Maakareiden Pampan pablo –raakamakkaraa
1 rkl oliiviöljyä
500 g kesäkurpitsaa
400 g kypsiä maissintähkiä (tai 270 g säilykemaissia)
250 g kirsikkatomaatteja
125 g mozzarellaa
100 g fetaa
40 g kevätsipulia
1 nippu basilikaa

Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa n. 1 cm viipaleiksi. Mausta suolalla.

Purista makkaroista sormenpään kokoisia paloja pannulle. Paista palat kypsiksi öljyssä. Nosta makkarat pannulta ja paista niistä irronneessa rasvassa kesäkurpitsaviipaleita hetken aikaa molemmin puolin.

Irrota maissi tähkistään. Puolita kirsikkatomaatit. Kuutioi mozzarella pieniksi kuutioiksi. Silppua kevätsipuli ja basilika.

Lado kesäkurpitsaviipaleet vuokaan tai grilliastiaan. Jaa viipaleiden päälle mozzarella, makkarapallot, maissi ja kirsikkatomaatin puolikkaat. Ripottele päälle juustoraaste. Grillaa kunnes juusto sulaa tai paista 225-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.

Viimeistele kevätsipulilla ja basilikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti