torstai 24. lokakuuta 2019

Kardemummainen broilericurry

Ihanan mausteista broilericurrya. Ihan olis voinut kuvitella olevansa nepalilaisessa ravintolassa syömässä. Herkkua.



Ainekset:
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl kardemummaa
2 sipulia
1 valkosipulinkynsi
2 rkl inkivääritahnaa
1 tl suolaa
1 tl kurkumaa
½ tl chilijauhetta
1 rkl currya
1 tl jauhettua korianteria
1 rkl garam masalaa
1 ½ dl vettä
500 g tomaattimurskaa
680 g broilerin rintafileitä

Ota broilerit puoli tuntia ennen valmistusta huoneenlämpöön.

Kuori ja silppua sipulit. Kuumenna öljy suuressa pannussa. Lisää pannulle puolet kardemummasta ja hetken kuluttua inkivääritahna, sipuli ja valkosipuli. Paista miedolla lämmöllä, kunnes sipuli on pehmennyt. Lisää suola ja muut mausteet. Paista seosta miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää joukkoon vesi ja tomaattimurska. Anna kiehua muutama minuutti välillä sekoitellen.

Pilko broilerit sopivan kokoisiksi paloiksi. Lisää broilerinpalat pannulle ja sekoita nesteeseen. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 20 minuuttia kannen alla, välillä sekoitellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti