perjantai 13. joulukuuta 2019

Banaanimuffinssit

Nämä olivat ihan hyviä, mutta voista ja banaanista huolimatta ehkä hiukan kuivia. Olisivat ehdottomasti kaivanneet jonkun kuorrutuksen ylleen. Onneksi pakastimesta löytyi vielä persimonjädeä, joka tekikin jälkkäristä erinomaisen.



Ainekset:
3 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
½ tl kanelia
ripaus muskottipähkinää
1 banaani
1 kananmuna
1 dl maitoa
6 rkl voisulaa
60 g saksanpähkinärouhetta

Sulata voi ja soseuta banaani. Sekoita voisulaan banaani, kananmuna ja maito. Lisää sitten jauhot, sokeri, leivinjauhe, kaneli ja muskottipähkinä.

Jaa taikina silikonisen muffinssipellin koloihin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 20 minuuttia. Anna jäähtyä hetki pellillä ja nosta sitten ritilälle jäähtymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti