sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Broilerinfileet kasvispedillä

Ihan perushyvää kanasapuskaa. Ei mitenkään erityistä, mutta kivan kasvispitoista.



Ainekset:
4 broilerin rintafileetä
2 porkkanaa
2 kesäkurpitsaa
1 rkl voita
1 valkosipulinkynsi
1 dl maitoa
2 tl maissijauhoja
1 tl kuivattua basilikaa
½ tl suolaa
½ tl paprikajauhetta
1 tl mustapippuria
ripaus suolaa
2 rkl parmesaaniraastetta

Kuori ja suikaloi porkkanat ja suikaloi kesäkurpitsat ohuiksi suikaleiksi esim. julienne-raudalla.

Kuumenna voi pannulla. Ruskista fileet keskilämmöllä ja hauduta kannen alla läpikypsiksi (n. 15 minuuttia). Ota fileet pannulta ja pidä ne lämpiminä folion alla.

Puserra pannulle valkosipulinkynsi. Lisää porkkana- ja kesäkurpitsasuikaleet ja kuullota 5 minuuttia. Sekoita yhteen maito, maissijauhot, basilika, suola ja paprikajauhe. Kaada seos kasvisten päälle ja keitä, kunnes kastike saostuu.

Nosta broilerinfileet kasvisten päälle. Mausta suolalla ja pippurilla ja kuumenna. Ripottele pinnalle parmesaania ja tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti