tiistai 26. toukokuuta 2020

Munakoisovuoka

Aivan erinomaisen herkullinen vuokaruoka. Munakoisopalat olivat tosi hyviä seassa ja kastikkeessa oli tarpeeksi valkosipulia.



Ainekset:
1 munakoiso
400 g perunoita
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
400 g jauhelihaa
1 tl paprikajauhetta
390 g chilillä maustettua tomaattimurskaa
2 dl vettä
2 tl oreganoa
1 tl suolaa
125 g mozzarellaa

Leikkaa munakoisot sentin paksuisiksi viipaleiksi ja jaa viipaleet neljään osaan. Kuori perunat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Viipaloi mozzarella.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Sekoita joukkoon sipulit ja paprikajauhe. Lisää tomaattimurska, vesi, oregano ja suola. Hauduta kastiketta 10 minuuttia.

Lado uunivuokaan kerroksittain munakoisoja, perunaviipaleita ja jauhelihakastiketta. Jätä päällimmäiseksi mozzarellaviipaleet.

Paista 200-asteisessa uunissa ilman kantta puolen tunnin ajan. Peitä vuoka kannella ja jatka paistamista vielä puolisen tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti