torstai 16. heinäkuuta 2020

Tonnikala-pestopasta

Jouduin taas tekemään ruoan iltapäivää varten etukäteen. Toivottavasti tämä ei kovin kärsi säilytyksestä ja uudelleen lämmityksestä. Hiukkasen maistoin kastiketta ja se oli kyllä tosi hyvää.



Ainekset:
250 g tuoretta tonnikalaa
350 g pastaa
100 g vihreää pestoa
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl limettimehua
1 tl sitruunankuoriraastetta
1 dl rucolaa
¼ tl suolaa
¼ tl mustapippuria

Leikkaa tonnikala hyvin ohuiksi viipaleiksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti kypsäksi. Valuta ja kumoa takaisin kattilaan. Sekoita pastan joukkoon tonnikala, oliiviöljy ja pesto.

Lisää vielä limettimehu ja sitruunankuoriraaste. Kääntele joukkoon rucolasilppu. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti