perjantai 13. marraskuuta 2020

Uunikalaa kapriskastikkeen kera

Taas kerran voin todeta, että pakasteseiti on erinomaista sapuskaa, kunhan sen maustaa jotenkin kivasti. Tämä oli todella hyvää. Laitoin kalan kanssa tänään nuudeleita, huomenna mennään ihan keitetyllä perunalla.




Ainekset:
800 g alaskanseitiä annospaloina
2 tl suolaa
½ tl valkopippuria
2 rkl voita
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
3 tomaattia
1 vihreä paprika
3 rkl kapriksia
1 rkl vehnäjauhoja
1 dl vettä

Aseta kalapalat laakeaan uunivuokaan. Mausta palat suolalla ja pippurilla.

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Poista paprikasta siemenet ja valkoinen osa ja kuutioi malto. Sulata voi pannulla. Ruskista sipuli ja valkosipuli kevyesti. Lisää tomaatti, paprika ja kaprikset. Ripottele pinnalle jauhot ja lisää vesi. Anna kastikkeen hautua, kunnes se saostuu.

Kaada kastike kalapalojen päälle ja väliin. Paista 225-asteisessa uunissa n. 25 minuuttia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti