sunnuntai 27. joulukuuta 2020

Biénmesabe

Vähän erilaista hilloa tällä kertaa. Tämän mantelihillon mainittiin erityisen hyvin sopivan vaniljajäätelön kera. Voinkin hyvin kuvitella mielessäni yhdistelmän, alle vaniljajäätelöä ja päälle kuumaa mantelihilloa.




Ainekset:
2 dl sokeria
1 ½ dl vettä
150 g mantelirouhetta
½ tl sitruunankuoriraastetta
½ tl kanelia
1 kananmunan keltuainen

Mittaa kattilaan sokeri, vesi ja mantelirouhe. Lisää sitruunankuoriraaste ja kaneli. Keitä silloin tällöin sekoitellen 15 minuuttia. Nosta kattila levyltä ja anna jäähtyä 15 minuuttia.

Sekoita jäähtyneeseen manteliseokseen keltuainen. Nosta kattila takaisin liedelle ja kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti