keskiviikko 21. huhtikuuta 2021

Prasorizo

Eilisestä lisukeriisistä jatkojalostin tänään prasorizoa, joka olikin sitten ihan luksuslisäke.




Ainekset:
450 g keitettyä riisiä
3 rkl pinjansiemeniä
1 purjo
2 kevätsipulinvartta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 tl sitruunankuoriraastetta
¼ dl sitruunamehua
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria 
1 ruukku tilliä
75 g fetaa

Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla. Siirrä syrjään. Huuhtele ja viipaloi purjo. Silppua kevätsipulit. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Murenna feta.

Kuullota sipuleita pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää joukkoon riisi, sitruunankuoriraaste ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää riisin joukkoon pinjansiemenet, yrtit ja feta. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti