tiistai 17. elokuuta 2021

Lehtipihvi broilerista

Inhoan pihvien pannulla paistamista, kun tuntuu aina että se kestää ikuisuuden eikä pihvit silti meinaa kypsyä sisältä millään. Lehtipihvit ovat poikkeus, ne kypsyvät niin nopeasti ettei tartte alkaa tuskailla. Ja miten hyvä yhdistelmä tämä olikaan. Ihanaa. Lapselle (joka inhoaa bataattia) keitin vielä perunoita ja itse otin broilerin kanssa muutaman peruna-bataattipihvin.




Ainekset:
600 g broilerin ohutleikkeitä
suihkutettavaa oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
Rucola-parmesaanisalaatti:
250 g rucolaa
500 g kirsikkatomaatteja
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
½ tl suolaa
¼ tl mustapippuria
80 g parmesaanilastuja

Nuiji broilerinleikkeet ohuiksi pihveiksi. Nosta pihvit 1-2 kerrallaan kuumalle pannulle. Suihkuta päälle hiukan oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista pihvit molemmin puolin kypsiksi.

Puolita salaatin kirsikkatomaatit. Sekoita öljy, balsamiviinietikka ja mausteet kastikkeeksi. Sekoita yhteen tomaatit, rucola ja kastike. Ripottele pinnalle parmesaanilastut.

Tarjoile pihvit heti salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti