perjantai 8. lokakuuta 2021

Kalkkunapasta

Hyväähän tämä oli, mutta kastiketta olisi saanut olla reilusti enemmän (ainakin tuplasti) tähän pastan määrään nähden. Ja viitseliäämpi kokki olisi repinyt kalkkunasiivut paremmin erilleen toisistaan, niin että ne olisivat jakautuneet tasaisemmin pastan sekaan.




Ainekset:
500 g pinaattifettuccine-tuorepastaa
3 dl maitoa
1 kananmuna
2 rkl maissijauhoja
½ tl mustapippuria
½ tl suolaa
½ tl valkosipulijauhetta
½ tl kuivattua basilikaa
150 g kalkkunaleikettä
1 dl parmesaaniraastetta

Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin.

Vatkaa kulhossa yhteen maito, muna ja maissijauhot. Mausta suolalla, pippurilla, valkosipulijauheella ja basilikalla. Valuta maitoseos pastan joukkoon. Keitä miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes kastike saostuu.

Suikaloi kalkkunaviipaleet. Lisää pastan joukkoon kalkkuna ja parmesaaniraaste. Sekoita hyvin. Kuumenna kiehuvaksi ja tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti