perjantai 26. elokuuta 2022

Possupihvit hapankaalipedillä

Kyllä oli tämäkin herkullista. Pihvit olisivat tykänneet vähän pidemmästä haudutusajasta, niin olisivat tulleet pehmeämmiksi. Mutta hapankaali oli loistava lisuke pihveille. Nyt laitoin näiden kanssa pöytään eilisiä perunoita, mutta ihan yhtä hyvin tämä toimisi esim. nuudeleiden tai riisin kera.




Ainekset:
1 rkl öljyä
5 porsaan ulkofileepihviä
6 salottisipulia
1 omena
500 g hapankaalia
2 rkl fariinisokeria
1 dl lihalientä
½ tl mustapippuria

Kuori ja silppua sipuli. Kuori omena, poista siemenkota ja leikkaa malto pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista lihoja muutama minuutti / puoli. Mausta suolalla. Siirrä lihat lautaselle odottamaan.

Lisää pannulle sipuli, omenakuutiot, hapankaali, fariinisokeri ja lihaliemi. Mausta mustapippurilla. Kuumenna hetki sekoitellen. Nosta kyljykset takaisin pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua kannen alla n. 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti