sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Herkkusieni-pekonipasta

Tästä piti tulla kantarelli-pekonipastaa, mutta ei löytynyt kantarelleja metsästä eikä kaupastakaan. Jouduin ostamaan herkkusieniä. Ihan hyväähän tämäkin on, mutta kun olin jo kerennyt odottaa niitä kantarelleja niin onhan tämä pieni pettymys.



Ainekset:
500 g farfallepastaa
170 g pekonia
1 sipuli
400 g herkkusieniä
2 dl kermaa
mustapippuria

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi pekonit ja sipuli. Viipaloi herkkusienet. Paista pekonikuutiot rapeiksi omassa rasvassaan. Lisää pannulle sitten kuutioitu sipuli ja herkkusieniviipaleet. Paista muutama minuutti. Lisää kerma ja anna kiehahtaa. Mausta pippurilla. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti