lauantai 7. syyskuuta 2024

Hasselbackan broilerit

Näistä irtoskin tosi paljon nestettä. Kaadoin nesteet koirien kippoihin ja laitoin broilerit vähän esteettisemmin esille. Olivat tosi hyviä. En vaan päässyt itse maistelemaan kuin puolikkaan, kun pöydässä olikin yllättäen yksi syöjä lisää ja fileitä oli vain kolme kappaletta. Olisin ostanut kyllä neljä, mutta kaupan paketit olivat joko kolmen kappaleen tai sitten ohutleikkeitä kilon paketeissa.


Ainekset:
3 maustamatonta broilerin rintafileetä
¾ tl suolaa
1 tl mustapippuria
250/125 g mozzarellaa
8 aurinkokuivattua tomaattia
16 basilikanlehteä
1 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä

Leikkaa broilerinfileisiin parin sentin levyisiä vinoviiltoja niin, että fileiden pohja ei rikkoonnu.

Leikkaa mozzarella ohuiksi viipaleiksi. Täytä fileiden viillot mozzarellalla, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja basilikalla. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Voitele uuninkestävä pannu aurinkokuivattujen tomaattien öljyllä. Nosta fileet pannulle ja paista 225-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti