sunnuntai 6. maaliskuuta 2022

Broileria papupedillä

En nyt ehkä ollut ihan parhaassa vireessä arvostelemaan mitään sapuskaa, sillä syömään ruvetessa oli niin kova nälkä että olisin varmaan syönyt vaikka pieniä kiviä jos ei muuta olisi ollut tarjolla. Ainakin tässä mielentilassa broilerit papupedillä olivat herkullisia. Lisäksi olin keittänyt pastaa, joka sopi tämän kanssa oikein hyvin.




Ainekset:
500 g broilerin fileepihvejä
28 g tacomaustetta
1 rkl oliiviöljyä
1 dl kanalientä
500 g paseerattua tomaattia
1 paprika
1 sipuli
340/285 g maissia
215/110 g jalapenoviipaleita
380/230 g mustapapuja
380/230 g kidneypapuja
100 g kevätsipulia

Kuori ja silppua sipuli. Poista paprikasta siemenet ja valkoinen osa ja kuutioi malto. Huuhtele ja valuta pavut. Valuta maissi ja jalapenoviipaleet. Silppua kevätsipuli.

Hiero lihan pintaan tacomaustetta. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista broileripalat molemmin puolin. Lisää kanaliemi ja anna hautua kannen alla, kunnes broileri on läpikypsää (n. 15 minuuttia). Nosta broilerit lautaselle odottamaan.

Lisää pannulle paseerattu tomaatti, maissi, paprika, sipuli, jalapenot ja pavut. Kuumenna sekoitellen, kunnes seos kiehahtaa. Viipaloi broilerit ja nosta viipaleet papuseoksen päälle. Ripottele pinnalle kevätsipuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti