Nämä tein iltapalaksi. Saavat muhia marinadissaan paljon kauemmin kuin reseptissä mainitun tunnin verran. Marinadi ainakin oli tosi maukasta, ja varmasti toimii kivasti paahdettujen kesäkurpitsasuikaleiden kanssa.
Ainekset:
1 kesäkurpitsa
Marinadi:
1 ruukku minttua
2 tl sitruunankuoriraastetta
½ dl sitruunamehua
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl hunajaa
¼ tl suolaa
mustapippuria
Viipaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa ohuiksi lastuiksi. Levitä viipaleet leivinpaperoidulle uunipellille ja kypsennä 250-asteisen uunin grillivastusten alla pari minuuttia molemmin puolin.
Silppua minttu. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Sekoita marinadin ainekset yhteen. Lisää kesäkurpitsaviipaleet ja anna maustua tunnin verran ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti