Nämä olivat pikkuisen tylsiä. Pieni makeus ei olisi haitaksi. Täytynee laittaa sekaan vielä vähän hunajaa.
Ainekset:
1 kg porkkanoita
1 ruukku korianteria
4 kevätsipulia
Kastike:
1 jalapeño
1 rkl rypsiöljyä
1 tl kurkumaa
½ tl juustokuminaa
½ tl jauhettua korianteria
1 tl seesamiöljyä
¼ dl limettimehua
Leikkaa porkkanat ranskanperunan mallisiksi lohkoiksi. Keitä lohkoja suolalla maustetussa vedessä n. 10 minuuttia.
Silppua korianteri ja kevätsipulit. Poista jalapeñosta siemenet ja valkoiset osat. Silppua malto.
Mittaa pannulle rypsiöljy, kurkuma, juustokumina ja jauhettu korianteri. Lisää jalapeño. Kuumenna pari minuuttia. Lisää porkkanat. Jatka paistamista viitisen minuuttia. Lisää seesamiöljy ja limettimehu. Siirrä sivuun. Sekoita joukkoon korianteri ja kevätsipuli.
Ihana maukas porkkanasalaatti 😋🥕
VastaaPoistaKuva ja ainekset hämää. Tämä ei ollut ollenkaan niin maukasta kuin olisi voinut kuvitella.
VastaaPoista