maanantai 22. toukokuuta 2017

Aamiaisquesadillat

Voi rähmä sentään, unohdin ottaa näistä kuvan. Vaikka eivät nämä sen kummemmalta näyttäneet kuin mitkä tahansa quesadillat tai muut tortillalätyt. Maku kyllä oli jälleen kerran tosi hyvä; soijaherkkusienet ja munakokkeli pelittivät hyvin yhteen paprikan ja chilin kanssa.

Ainekset:
8 keskikokoista maissitortillaa
200 g herkkusieniä
2 rkl voita paistamiseen
2 rkl soijakastiketta
8 kananmunaa
suolaa
mustapippuria
2 vihreää paprikaa
1 punainen chili
16 juustosiivua

Puhdista ja viipaloi sienet. Paista sienet voissa ruskeiksi ja mausta soijakastikkeella. Siirrä sienet syrjään odottamaan.

Riko kananmunien rakenne kulhossa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada munat pannulle ja paista miedolla lämmöllä koko ajan lastalla sekoittaen, kunnes rakenne on kokkelimainen. Siirrä munakokkeli syrjään odottamaan.

Poista paprikasta ja chilistä siemenet ja hienonna pieniksi kuutioiksi. Laita kunkin maissitortillan päälle 2 viipaletta juustoa. Lisää sienet, munakokkeli, paprika ja chili siten, että täytettä on vain tortillaletun toisella laidalla, puolikuun muodossa. Taita lopuksi toinen puoli päälle.

Paista quesadillat molemmin puolin. Jos tortilla meinaa aueta, paina quesadillaa kevyesti paistinlastalla kunnes juusto on sulanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti