perjantai 29. kesäkuuta 2018

Aprikoosipannari

Ihan kiva, että pannari sisälsi aprikoosia, mutta ei se siellä juurikaan maistunut. Koostumuksesta tuli omituinen, päältä reikäinen ja sisältä raaka. En silti valita, lähes koko pellillinen tuli syötyä kerralla. Tämä kuuluu taas siihen sarjaan, että ei maksa vaivaa ruveta puljaamaan aprikoosien kanssa kun vähintään yhtä hyvää pannaria saa aikaiseksi ihan normireseptillä. Mutta olihan tämä herkullista hillon, kermavaahdon ja vaahterasiirapin kanssa nautiskeltuna.



Ainekset:
4 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
8 dl maitoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
3 rkl vaahterasiirappia
2 kananmunaa
100 g voita sulatettuna
500 g aprikooseja
1 tl kanelia

Poista aprikooseista kivet ja soseuta hedelmät sauvasekoittimella.

Sekoita maitoon mausteet, kananmunat ja sulatettu, hiukan jäähtynyt voi. Lisää jauhot ja sekoita hyvin. Lisää lopuksi muusatut aprikoosit.

Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipannulle ja paista 180 asteessa n. 50 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti