tiistai 4. syyskuuta 2018

Granaattiomenaglaseerattua maksaa

Tähän reseptiin kuului oikeasti karitsanmaksaa, mutta koska sitä ei ollut kaupassa jossa kävin, otin naudanmaksaa. Olen joskus kauan kauan sitten yrittänyt paistaa maksaa ja siitä tuli kengänpohjaa. Tällä kertaa onnistuin ihan täydellisesti. Maksanpalasista tuli suussasulavan pehmeitä ja granaattiomenakastikkeesta ne saivat ihanan maun.



Ainekset:
2 rkl rypsiöljyä
250 g naudanmaksaa
20 g voita
1 dl granaattiomenansiemeniä
2 rkl granaattiomenasiirappia
suolaa
mustapippuria

Kuumenna öljy pannulla. Lisää voi ja maksat. Paista kumminkin puolin, kunnes maksa on sopivan kypsää (pari minuuttia / puoli). Nosta maksat lautaselle ja peitä foliolla. Lisää pannulle granaattiomenansiemenet ja –siirappi. Sekoittele, kunnes pannulle on muodostunut sopiva kastike. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Jaa paahdettu tattarilisuke kahdelle lautaselle. Nosta kummallekin lautaselle myös pala maksaa. Valuta päälle granaattiomenakastike.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti