Tämä oli taas erinomainen pikaruoka. Alkuperäisessä reseptissä tarkoitus oli tarjoilla tämä leivän ja salaatinlehden päältä, mutta minä en halunnut tähän sitä leipää. Sen sijaan kokkelin kaverina oli paahdettuja hokkaidokurpitsakuutioita.
Ainekset:
1 pienehkö sipuli
10 g juoksevaa Oivariinia
6 kananmunaa
½ dl kivennäisvettä
suolaa
mustapippuria
1 tl worcestershirenkastiketta
1 tl sitruunamehua
250 g lämminsavulohta
1 ruukku ruohosipulia
Kuori ja silppua sipuli. Silppua ruohosipuli. Poista kalasta ruodot ja nahka. Leikkaa kala n. 3 cm paloiksi.
Vatkaa yhteen kananmunat ja kivennäisvesi. Mausta suolalla, mustapippurilla, worcestershirenkastikkeella, sitruunamehulla ja kirvelillä.
Kuullota sipuli pehmeäksi voissa. Lisää kananmunaseos ja paista pari minuuttia sekoitellen kovalla lämmöllä. Lisää kala ja ruohosipuli ja anna hautua kannen alla minuutin verran.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti