Ei todellakaan mikään mahtava makuelämys. Melko mautonta, ehkä jopa huonoa. Tätä ei siis ainakaan kannata tehdä uudelleen.
Ainekset:
250 g tuorelasagnelevyjä
500 g maustamatonta broileria
1 rkl oliiviöljyä
2 salottisipulia
1 ruukku villirucolaa
suolaa
mustapippuria
1 kananmuna
5 dl kanalientä
340 / 180 g punaista paprikasäilykettä
½ punainen chili
25 g voita
Kypsennä lasagnelevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Paloittele broileri tarvittaessa ja paista palat oliiviöljyssä pannulla kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja hienonna salottisipuli. Pane broilerinpalat, rucola ja sipuli tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi tahnaksi.
Puolita lasagnelevyt. Annostele broileritahna tasan palojen keskelle. Voitele palojen reunat kananmunalla ja taita reunat yhteen. Asettele krepit lasagnevuokaan limittäin.
Valuta paprikat. Kiehauta paprika ja chili kanaliemessä. Hauduta n. 10 minuuttia. Sekoita kastike tasaiseksi. Lisää voinokare ja jatka sekoittamista, kunnes kastike on kuohkeaa. Sekoita kreppien voitelusta yli jäänyt kananmuna kastikkeeseen. Kaada kastike pastakreppien päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti