Maistettuani salaattia totesin, että se on minun makuuni ehkä hiukan turhan kirpeää. Niinpä lorautin oman annokseni päälle vielä hiukkasen vaahterasiirappia, ja se oli siinä. Ei valittamista.
Ainekset:
150 g karviaisia
1 dl saksanpähkinöitä
250 g kotijuustoa
1 rkl rypsiöljyä
1 romaine-salaatti
70 g vuonankaalia
Kastike:
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
¼ tl suolaa
¼ tl mustapippuria
Rouhi pähkinät karkeasti ja paahda ne kevyesti pannulla. Lohko juusto ja paista lohkot kevyesti öljyssä pannulla molemmin puolin.
Revi salaatti vadille. Asettele jäähtyneet juustopalat salaatinlehtien lomaan.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada kastike tasaisesti salaatille. Koristele salaatti karviaisilla ja paahdetuilla pähkinöillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti