lauantai 26. elokuuta 2017

Porsaan ulkofileepihvit mangokastikkeella

Ihan OK kastike. Odotukset olivat ehkä vähän turhan korkealla tuon mangon vuoksi, joten ihan huippuarvosanoja en tästä antaisi. Ei huonoa, todellakaan, mutta ei niin hyvää kuin odotin.



Ainekset:
2 ½ dl kanalientä
1 punainen chili
1 mango
1 sipuli
1 ½ tl limettimehua
1 rkl omena-hunajaviinietikkaa
2 tl worcestershirenkastiketta
4 porsaan ulkofileepihviä

Silppua chili ja poista siemenet. Kiehauta kanaliemi. Lisää chilit ja keitä miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan. Lisää mango, sipuli, limettimehu, viinietikka ja worcestershirenkastike. Soseuta tasaiseksi.

Kaada puolet kastikkeesta suureen pakastuspussiin ja laita loppu kastike jääkaappiin. Lisää pihvit pussiin ja kääntele pussia niin, että marinadi leviää tasaisesti jokaiselle pinnalle. Anna kyljysten makuuntua viileässä vähintään puoli tuntia.

Nosta pihvit kastikkeesta ja grillaa ne läpikypsiksi 250-asteisen uunin grillivastusten alla (10 minuuttia per puoli) tai ulkogrillissä. Kiehauta kastike kasarissa. Nosta pihvit lautasille ja lusikoi kastiketta päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti