tiistai 7. huhtikuuta 2020

Marinoidut savusilakat

Savusilakat ovat mielestäni tosi hyviä, mutta vain pienissä erissä. Ensimmäiset haarukalliset ovat kerrassaan herkullisia, mutta sitten jostain syystä alkaa tökkiä. Hyvää siis tämäkin, mutta ei suurena määränä kerrallaan.



Ainekset:
700 g savusilakoita
1 rkl punaviinietikkaa
½ tl suolaa
1 tl sinappia
2 tl sitruunamehua
1 rkl oliiviöljyä
ripaus valkopippuria
1 salottisipuli
2 rkl ruohosipulia
2 rkl tilliä
3 retiisiä

Puhdista ja fileoi savusilakat. Siirrä silakat tarjoiluvadille. Viipaloi retiisit. Kuori ja silppua salottisipuli. Silppua yrtit.

Sekoita viinietikka, suola, sinappi, sitruunamehu, öljy ja pippuri kastikkeeksi. Kaada kastike fileiden päälle. Ripottele pinnalle sipuli, ruohosipuli ja tilli. Koristele retiisiviipaleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti