perjantai 28. elokuuta 2020

Italialainen maalaismunakas

Tämä oli vähän niin kuin makaronilaatikkoa uusilla täytteillä. Helppo ja nopea valmistaa ja herkullisen makuinen.




Ainekset:
100 g pastaa
300 g kinkkusuikaleita
1 purjo
250 g parsakaalin nuppuja
1 paprika
2 rkl voita
8 kananmunaa
5 dl maitoa
suolaa
mustapippuria

Keitä pasta puolikypsäksi runsaassa, suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin.

Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Poista paprikasta siemenet ja suikaloi malto. Irrottele parsakaali kukinnoiksi. Suikaloi kinkku.

Kuullota kasvikset, pasta ja kinkku voissa pannulla. Siirrä ainekset kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Vatkaa munat ja maito keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada munamaito vuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa 45 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti