Ihan jees kanoja, mutta en olisi kyllä millään osannut sanoa että näissä oli majoneesikastiketta. Kastike hävisi kokonaan grillauksen myötä. Mutta ehkä kanat eivät olisi olleet niin pehmeitä ja maukkaita, jos kastiketta ei olisi ollut.
Ainekset:
500 g broilerin paistileikkeitä
1 rkl rypsiöljyä
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
Alabama-kastike:
1 dl majoneesia
¼ dl omenamehua
1 rkl punaviinietikkaa
1 rkl HP-kastiketta
½ rkl sitruunamehua
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Ota leikkeet huoneenlämpöön n. tuntia ennen grillaamista. Yhdistä kastikkeen ainekset ja laita jääkaappiin.
Sivele leikkeet öljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa leikkeet melkein kypsiksi, n. 20 minuuttia.
Pyörittele kastike sekaisin kanojen kanssa. Jatka grillaamista, kunnes leikkeet ovat kypsiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti