Pakastimessa oli vielä vähän viimevuotisia kantarelleja jäljellä, ja näissä kalapaketeissa sienet pääsivät hyvin oikeuksiinsa. Maukas kokonaisuus, etenkin sitruunadipin kera tarjoiltuna. Pinaatit olisi ehkä voinut laittaa hetkeksi kantarellien kanssa pannulle, jotta ne olisivat kerenneet kypsyä hiukan enemmän.
Ainekset:
800 g kuhafileetä
sormisuolaa
mustapippuria
400 g kantarelleja
1 rkl voita
700 g perunoita
250 g baby-pinaattia
2 rkl oliiviöljyä
4 timjaminoksaa
Mausta kalafileet suolalla ja pippurilla. Puhdista ja paloittele kantarellit. Sulata voi paistinpannulla ja paista sienet. Kuori perunat tarvittaessa ja esikeitä niitä n. 10 minuuttia miedosti suolalla maustetussa vedessä. Leikkaa reiluiksi viipaleiksi. Huuhdo ja kuivaa pinaatti.
Leikkaa foliosta 4 suurta palaa. Taita reunoja hiukan ylös ja voitele arkit oliiviöljyllä. Jaa perunaviipaleet ja pinaatti foliopaloille. Lisää päälle kalafileet, kantarellit ja timjaminoksat. Taita arkit tiiviiksi paketeiksi. Paista 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti