Näistä tykkäsin myös tosi paljon. Aika pienillä täytteillä leivistä saa todella täyttäviä. Ja vähän vaihtelua niihin iänikuisiin kinkku-ananasleipiin. En oikein osaa päättää, kumpi täytteistä oli parempaa. Kannattaa kokeilla kumpaakin.
Vuohenjuustoleivät:
8 viipaletta paahtoleipää
3 rkl pehmeää voita
4 viipaletta vuohenjuustoa
4 tl hunajaa
2 rkl pinjansiemeniä
Kinkku-mozzarellaleivät:
8 viipaletta paahtoleipää
3 rkl pehmeää voita
125 g mozzarellaa
40 g ilmakuivattua kinkkua
8 aurinkokuivattua tomaattia
4 tl pestoa
2 tl kuivattua basilikaa
Voitele kaikki leivät kevyesti. Pinoa leivät, niin että voita tarttuu hiukan myös leipien toiselle puolelle.
Nosta vuohenjuustopalat neljälle leivälle. Levitä kullekin 1 tl hunajaa ja ½ rkl pinjansiemeniä. Nosta toiset leipäviipaleet päälle ja paina kevyesti. Paista kauniin kullanruskeiksi molemmin puolin. Leikkaa kulmasta kulmaan kolmioiksi.
Leikkaa mozzarella ohuiksi viipaleiksi. Laita kinkkuviipaleet neljälle leivälle ja nosta kullekin mozzarellaviipaleita ja 2 aurinkokuivattua tomaattia. Lisää päälle pestoa ja ripaus basilikaa. Nosta toiset leipäviipaleet päälle ja paina kevyesti. Paista kauniin kullanruskeiksi molemmin puolin. Leikkaa kulmasta kulmaan kolmioiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti