Eilinen päivä hurahti pitkälle iltapäivään saakka agilitykisoissa. Sieltä ajettiin suoraan maalle, ja laitettiin heti perille päästyä grilli tulille. En olis paljon parempaa sapuskaa päivän urheilusuoritusten jälkeen toivoa kuin näitä oregano-vuohenjuustobroilereita suoraan grillistä ja niiden kanssa niin ikään grillattua peruna-kirsikkatomaatti-kevätsipulisekoitusta, balsamiviinietikalla maustettuna.
Ainekset:
4 broilerin rintafilettä
1 tl suolaa
2 rkl hunajaa
4 rkl tuoretta oreganoa
1 paprika
4 rkl vuohenjuustoa
Grillaa broilerinfileitä molemmin puolin, kunnes fileet ovat läpikypsiä. Hiero lämpimiin fileisiin suola ja hunaja.
Silppua oregano ja paprika. Murustele joukkoon vuohenjuusto. Levitä seos kypsille broilerinfileille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti