maanantai 25. syyskuuta 2023

Juustoinen kanakastike

Tämä oli taas erinomaista pikaruokaa. Juusto tekee kastikkeesta ihanan maukkaan ja paksun. Kastikkeen kaverina laitoin herra 11-v:lle perunamuusia ja itselleni suikaloitua, paistettua kaalia, jota uhkaa vanheneminen. Kumpikin toimii loistavasti. Olin oikein yllättynyt siitä, kuinka hyvä lisuke tuo kaali olikaan.




Ainekset:
300 g maustamatonta broileria
1 rkl juoksevaa Oivariinia
80 g pekonia
1 iso sipuli
1 punainen paprika
1 punainen chili
2 dl ruokakermaa
125 g Koskenlaskijaa
mustapippuria

Suikaloi broileri tarvittaessa. Suikaloi pekoni. Kuori ja silppua sipuli. Poista paprikasta siemenet ja valkoiset osat ja kuutioi malto. Poista chilistä siemenet ja valkoiset osat ja silppua malto.

Ruskista broilerit voissa kasarissa. Lisää pekoni, sipuli, paprika ja chili. Paista, kunnes sipuli on pehmennyt. Lisää kerma ja Koskenlaskija. Mausta pippurilla. Kuumenna silloin tällöin sekoitellen, kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti