sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Appelsiini-labneh

Yksinkertainen ja hyvä jälkkäri. Ja siitä kiva, että ei vaadi paljon valmisteluja. Jotenkin mielessäni kaihertaa ajatus labnehista tuoreiden mansikoiden ja suklaakastikkeen kera. Pitänee kokeilla jonain päivänä.



Ainekset:
500 g turkkilaista jogurttia
¼ tl suolaa
2 rkl hunajaa
1 tl vaniljasokeria
Pinnalle:
1 tl raastettua appelsiininkuorta
½ tl kardemummaa
Tarjoiluun:
veriappelsiineja

Mausta jogurtti suolalla ja pane valumaan harsolla vuorattuun siivilään. Nosta siivilä kulhon päälle. Peitä kelmulla ja anna jogurtin valua vuorokauden ajan.

Kumoa jogurtti siivilästä. Mausta hunajalla ja vaniljasokerilla. Ripottele pinnalle appelsiininkuoriraaste ja kardemumma. Tarjoa veriappelsiinilohkojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti