perjantai 2. helmikuuta 2018

Currylla ja soijakastikkeella maustettu kaalilaatikko

Harvinaisen maukasta kaalilaatikkoa! Ihan tavallinenkin kaalilaatikko on mielestäni todella hyvää, mutta tämä oli vielä hiukkasen parempi versio.



Ainekset:
1 kg keräkaalia
3 sipulia
400 g jauhelihaa
2 rkl voita
1 dl rusinoita
4 rkl soijakastiketta
4 rkl siirappia
1 kuppi kasvisfondia
4 tl currya
2 tl mustapippuria
2 dl vettä
2 rkl vehnäjauhoja
Tarjoiluun:
puolukkahilloa

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja suikaloi sipuli. Sulata voi suuressa uuninkestävässä padassa. Ruskista siinä jauheliha ja sipulit. Lisää kaali. Kääntele ja anna hautua, kunnes kaali on pehmennyt. Lisää rusinat, soijakastike, siirappi, kasvisfondi, curry sekä ripaus mustapippuria.

Sekoita keskenään vehnäjauhot ja vesi ja valuta seos kaalilaatikon päälle. Kypsennä 175-asteiseessa uunissa vähintään tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti