Hiukan ripautin suolaa valmiiden lihapullien pinnalle ja sittenhän nämä alkoivat maistua oikein herkullisille. Jo taikinaan siis voisi lisätä suolaa. Alkuperäiseen reseptiin kuului sipulikeittopussi, mutta korvasin sen paistetulla sipulilla.
Ainekset:
400 g jauhelihaa
1 suuri sipuli
½ rkl voita
½ dl korppujauhoja
1 kananmuna
100 g sinihomejuustoa
mustapippuria
1 nippu persiljaa
Kuori ja silppua sipuli. Sulata voi pannulla ja kuullota sipulisilppua, kunnes se pehmenee.
Silppua persilja. Sekoita kaikki lihapullien ainekset jauhelihan joukkoon. Tee jauhelihataikinasta 12 reilun kokoista lihapullaa. Laita lihapullat muffinssivuoan syvennyksiin ja kypsennä 225-asteisessa uunissa n. 18 min tai kunnes lihapullat ovat kypsiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti