Olen vierastanut sekä suikalelihaa että marinoitua lihaa ties kuinka kauan. Itse asiassa en ole varmaan vuosiin ostanut kumpaakaan. Nyt sitten päätin ostaa kerralla kumpaakin, kun Cittari tarjosi euron päivillä Tammisen marinoituja porsaan fileesuikaleita hintaan 4 € / kg. Eivätkä nämä olleet yhtään hassumpia, ainakaan sipulin ja sienten kanssa paistettuna. Vikkelä ja perushyvä perusruoka.
Ainekset:
1 rkl voita
1 iso sipuli
300 g sieniä
suolaa
mustapippuria
500 g marinoituja porsaan fileesuikaleita
1 ½ dl ruokakermaa
Sulata voi pannulla. Kuullota sipuleita hetken aikaa ja lisää sitten pannulle sienet. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.
Lisää liha paista, kunnes liha on läpikypsää. Lisää ruokakerma ja kuumenna.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti