perjantai 30. maaliskuuta 2018

Pennejä ja rucolaa

No joo, ihan jees. Vähänhän tää oli just sitä mitä olikin, eli kasviksia sekoitettuna pastaan. Ei siis mitään uutta tai erityisen hyvän makuista. Kyllähän tätä söi ihan mieluustikin, mutta olen mä maukkaampiakin pastoja syönyt.



Ainekset:
1 purjo
70 g rucolaa
250 g kirsikkatomaatteja
400 g penne-pastaa
1 rkl oliiviöljyä
1 dl valkoviiniä
1 ½ dl kanalientä
100 g kermaviiliä
suolaa
mustapippuria
1 tl sitruunamehua

Halkaise, huuhdo ja silppua purjo. Silppua rucola. Huuhdo ja halkaise kirsikkatomaatit. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta hyvin.

Kuumenna öljy paistokasarissa. Lisää purjo ja kuullota, kunnes sipuli hiukan pehmenee. Lisää rucolasilppu ja kuullota hetki. Lisää viini ja kanaliemi. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 minuuttia. Sekoita joukkoon kermaviili. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Sekoita pasta kastikkeeseen ja lisää lopuksi kirsikkatomaatit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti