Tässäpä jännä yhdistelmä tsatsikia ja mummonkurkkuja. Reseptin mukaan tämä oli tarkoitettu kalan kanssa nautittavaksi (ja olisi kyllä todella hyvää esimerkiksi kalapuikkojen ja muusin kanssa), mutta toimii loistavasti myöskin vaikkapa eilisten tacoveneiden rinnalla.
Ainekset:
1 kurkku
1 ½ dl vettä
1 dl sokeria
½ dl väkiviinaetikkaa
50 g majoneesia
100 g maustamatonta jogurttia
1 rkl sinappia
35 g kapriksia
1/3 tl mustapippuria
Viipaloi kurkku mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Sekoita vesi, sokeri ja etikka keskenään. Lisää kurkut liemeen ja anna maustua jääkaapissa vähintään 15 minuuttia. Valuta maustuneet kurkut, mutta älä liian hyvin.
Sekoita kurkkuihin majoneesi, jogurtti, sinappi ja kaprikset. Mausta pippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti