Omenan, sinihomejuuston ja makeahkon kastikkeen yhdistelmä on aina hyvä. Mutta eipä tässäkään mitään erityistä ollut, niin kuin ei tämän päivän vokissakaan. Hyvää perussapuskaa.
Ainekset:
4 omenaa
300 g salaattisekoitusta
70 g vuonankaalia
100 g sinihomejuustoa
Vinaigrette:
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl vadelma & persikka omenaviinietikkaa
2 tl vaahterasiirappia
1 tl sinappia
suolaa
mustapippuria
Kuori ja viipaloi omenat. Sekoita salaatti, vuonankaali ja omenaviipaleet tarjoiluastiassa.
Sekoita oliiviöljy, omenaviinietikka, vaahterasiirappi ja sinappi. Vatkaa nopeasti tasaiseksi haarukalla. Mausta rouhaisulla suolaa ja mustapippuria.
Sekoita kastike salaattiin ja murenna päälle sinihomejuusto.
Hyvältä näyttää! Ja varmaan maistuikin.
VastaaPoista