keskiviikko 25. maaliskuuta 2020

Ras el hanout -broileriwrapit

Ajattelin että avattuna tuosta lätykästä saisi edes jonkunlaisen kuvan, mutta pieleen taisi mennä. Eipä siitä kovin houkuttelevan näköinen tullut. Maultaan sitten oli sitäkin parempi. Broilereista tuli yksinkertaisesti pelkällä ras el hanoutilla maustettuna todella herkullisia, ja nuo muut ainekset sopivat broiskujen kanssa hyvin.



Ainekset:
2 rkl ras el hanout –mausteseosta
2 rkl oliiviöljyä
600 g broilerin rintafileitä
suolaa
6 tortillaa
1 punasipuli
2 rkl granaattiomenasiirappia
70 g rucolaa
60 g granaattiomenan siemeniä
Jogurttikastike:
1 ruukku minttua
150 g maustamatonta jogurttia
1 ½ tl sumakkia
mustapippuria

Sekoita ras el hanout ja oliiviöljy tahnaksi. Sivele broilerit tahnalla niin, että ne peittyvät siihen kauttaaltaan. Ripottele pinnalle suolaa. Nosta fileet jääkaappiin marinoitumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Silppua minttu. Mittaa kaikki kastikkeen ainekset kulhoon. Sekoita hyvin.

Paista broilerit maustekastikkeineen kypsäksi 200-asteisessa uunissa, n. 20 minuuttia. Anna lihojen vetäytyä muutaman minuutin ajan ja leikkaa ne sitten suikaleiksi.

Viipaloi punasipuli. Jaa täytteet tortillalätyille: ensin granaattiomenasiirappi, sitten broileri, punasipuli, rucola, granaattiomenan siemenet ja jogurttikastike. Kääri lätyt rulliksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti