tiistai 10. lokakuuta 2017

Yrttimaustettua kirjolohta ja sieniä

Suolasienet toimivat näköjään oikein hyvin myös paistettuna. Ehkä olisin ihan pikkiriikkisen kaivannut kaveriksi jotain kastikettakin. Vaikkapa tsatsiki olisi ollut aika kova sana tämän kanssa. No, en valita, maut olivat kuitenkin oikein hyviä.



Ainekset:
300 g nahattomia kirjolohifileitä
2 rkl vehnäjauhoja
suolaa
mustapippuria
limepippuria
2 rkl voita
100 g suolasieniä
2 rkl ruohosipulia
2 rkl persiljaa
2 rkl tilliä

Liota sieniä yön yli runsaassa kylmässä vedessä. Silppua yrtit.

Sekoita vehnäjauhoihin suola ja pippuri ja kääntele kirjolohifileet jauhoseoksessa. Sulata voi pannulla ja paista fileitä muutama minuutti molemmin puolin. Nosta fileet tarjoilualustalle.

Paista sienet samalla pannulla. Sekoita joukkoon loput jauhoseoksesta. Asettele sienet kalafileiden päälle ja ripottele pinnalle hienonnetut yrtit. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti