Täytyy sanoa, että tykkään kyllä huomattavasti enemmän ihan tavallisesta valkokaalista kuin kiinankaalista. Muutenkin voisin sanoa, että on tullut syötyä (ja tehtyä) huomattavasti maukkaampiakin kaalisalaatteja kuin tämä.
Ainekset:
½ dl seesaminsiemeniä
500 g kiinankaalia
purjon vihreä osa
3 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl seesamiöljyä
1 rkl sokeria
1 rkl inkivääritahnaa
1 tl soijakastiketta
Paahda seesaminsiemeniä kuivalla, kuumalla pannulla, kunnes ne saavat hiukan väriä. Anna jäähtyä.
Suikaloi kaali ja purjo. Sekoita keskenään riisiviinietikka, seesamiöljy, sokeri, inkivääritahna ja soija. Lisää kastike kaalien ja purjon joukkoon ja sekoita hyvin. Lisää ennen tarjoilua vielä paahdetut seesaminsiemenet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti