Huh huh, olipa tulista. Mutta myös erinomaisen herkullista. Ainut mistä voin antaa pienen miinuksen, ovat nuo nakit. Ajattelin nyt kokeilla broilerinakkeja, kun niitä oli tässä ohjeessa alun alkaenkin käytetty. Mutta eivät vakuuttaneet; koostumus ei ollut ollenkaan niin kiva kuin perinteisissä Poprin grillinakeissa.
Ainekset:
2 rkl rypsiöljyä
50 g punaista currytahnaa
1 punainen chili
2 rkl tuoretta inkivääriä
1 bataatti
1 munakoiso
1 parsakaali
400 g kookosmaitoa
2 ½ dl kanalientä
280 g broilerinakkeja
250 g kirsikkatomaatteja
Viipaloi nakit. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua malto. Kuori ja silppua inkivääri. Kuutioi bataatti ja munakoiso. Pilko parsakaali kukinnoiksi ja kuutioi varsi.
Kuumenna öljy paistokasarissa. Kiehauta currytahna, inkivääri ja chili öljyssä. Lisää kasvikset ja kuumenna sekoitellen muutamia minuutteja. Lisää kookosmaito ja kanaliemi. Anna hautua kannen alla kymmenisen minuuttia.
Lisää nakit ja tomaatit. Kuumenna.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti