tiistai 24. huhtikuuta 2018

Kookoksinen punajuurisalaatti

Tämä oli juuri niin hyvää kuin voi olettaakin punajuuri-vuohenjuustopohjaisen salaatin olevan. Harmikseni en pystynyt kookoksen makua tästä erottamaan, vaikka yritin. Aivan sama siis, vaikka olisi käyttänyt tavallista maustamatonta jogurttia. Mutta tulipahan käytettyä osa viikonlopusta yli jääneestä kookosjogurtista.



Ainekset:
1 kg punajuuria
2 dl bulguria
4 dl vettä
suolaa
70 g rucolaa
200 g vuohenjuustoa
200 g kookosjogurttia
sormisuolaa

Keitä punajuuret kypsäksi suolalla maustetussa vedessä ja anna jäähtyä. Keitä bulgur kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Sekoita haarukalla irtonaiseksi ja anna jäähtyä.

Kuori ja kuutioi punajuuret. Sekoita yhteen punajuurikuutiot, bulgur, rucola ja kookosjogurtti. Kuutioi vuohenjuusto ja kääntele juustokuutiot salaattiin. Nosta jääkaappiin maustumaan pariksi tunniksi. Ripottele annoksiin sormisuolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti