perjantai 27. huhtikuuta 2018

Pastasalaatti ja homejuustokastike

Sinihomejuustoa olen kyllä syönyt ja valkohomejuustoakin, mutta punahomejuustoon en ainakaan tietääkseni ollut vielä koskenut ennen tätä. En olisi sitä kyllä ulkonäön (enkä oikeastaan maunkaan) puolesta erottanut valkohomejuustosta. Hyvää siis. Ja siitä tuli salaatille tosi hyvä kastike maidon kanssa. Muutenkin tässä salaatissa oli taas sopivana yhdistelmänä suolaista ja makeaa. Oikein hyvää siis.



Ainekset:
100 g pastaa
300 g maustamatonta broileria
170 g pekonia
200 g salaattia
1 päärynä
1 iso punasipuli
1 dl kuorittuja manteleita
170 g punahomejuustoa
2 dl maitoa
suolaa
mustapippuria

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Kuori ja viipaloi punasipuli. Kuori päärynä, poista siemenkota ja viipaloi hedelmäliha. Paahda mantelit kuivalla, kuumalla pannulla. Paista broilerinfileet ja pekoni. Nosta ne talouspaperille, jotta ylimääräinen rasva valuu pois.

Leikkaa juustosta reunat ja kuutioi se. Sekoita juustokuutiot ja maito tehosekoittimessa tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita kastike pastan joukkoon.

Revi salaatti tarjoilukulhon pohjalle. Asettele päälle kermainen pasta, broileri, pekoni, punasipuli, mantelit ja päärynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti